NewsAll news

شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۹:۸
Background image

طی یک محفل از پوهاند دوکتور نجیب الله قیوم و پوهنوال محمدالله وردک و همچنان از کارکرد های دو پوهنحی تقدیر و تحسین صورت گرفت.

روز سه شنبه مؤرخ ۱/ ۳/ ۱۴۴۶ ھ.ق که مصادف است به ۱۹/ ۴/ ۱۴۰۳ ھ.ش محفلی به مناسبت تقدیر از نخستین پوهاند پوهنتون بغلان دکتور نجيب الله قیوم و پوهنوال محمدالله وردگ جهت نایل آمدن شان به رتبه پوهنوالي و همچنان تحسین از کارکرد های خوب و موثر دو تن رؤسای پوهنځی ها هر یک پوهنمل معین الدین نعیمی رئیس پوهنځی زراعت و پوهنوال محمدالله وردگ رئیس پوهنځی تعلیم و تربیه پوهنتون بغلان برگزار گردید.

در این محفل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۴:۴۹
Background image

امتحان کانکور ۱۴۰۳ولایت بغلان به پایان رسید.

روز جمعه هشتم ماه سرطان سال ۱۴۰۳ ھ.ش پروسه امتحان کانکور عمومی ولایت بغلان تحت نظر مسؤلین پوهنتون بغلان، هيئت اعزامی اداره ملی امتحانات و ممتحنین به طور شفاف، در فضای امن به موفقیت به. . .

LatestShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۲ - ۱۴:۴۹
Background image

امتحان کانکور ۱۴۰۳ولایت بغلان به پایان رسید.

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۵۹
Background image

محترم شـ.یخ مولـ.وی صاحب نـ.داء مـحـ.مـد نـ.دیم وزير تحصیلات عالی امـ.ارت ا.ا از پوهنتون بغلان دیدن نمود.

جناب وزیر صاحب با رهبري و استادان پوهنتون بغلان در دفتر این ریاست جلسه برگزار نمود که در این جلسه مسؤلین و استادان این نهاد علمی مشکلات و پیشنهادات خویش را با وزیر صاحب شریک ساختند که. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲ - ۱۳:۵۳
Background image

به روز چهارشنبه مورخ  ۱۴۰۲/۹/۲۸ محفلی به مناسبت آشناسازی محصلان جدیدالشمول پوهنحی زراعت با محیط آکادمیک، در تالار این پوهنحی برگزار گردید.

محفل با تلاوت قرآن کریم توسط یک تن از محصلان. . .

اخبار گذشتهShow all

شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۹:۸

روز سه شنبه مؤرخ ۱/ ۳/ ۱۴۴۶ ھ.ق که مصادف است به ۱۹/ ۴/ ۱۴۰۳ ھ.ش محفلی به مناسبت تقدیر از نخستین پوهاند پوهنتون بغلان دکتور نجيب الله قیوم و پوهنوال محمدالله وردگ جهت نایل آمدن شان به. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۱:۵۰

سفر هیت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی به پوهنتون بغلان

چهار شنبه مؤرخ ۲۳ /۵ /۱۴۴۵ھ.ق که مصادف است با ۱۴۰۲/۹/۱۵ ھ.ش اعضای ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی تحت رهبری محترم قاری سیدالرحمن منیب آمر نظارت و ارزیابی امور اکادمیک ریاست. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۵:۴۶

امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت بغلان

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی این ولایت به امضا رسید

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت. . .