NewsAll news

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۵۹
Background image

محترم شـ.یخ مولـ.وی صاحب نـ.داء مـحـ.مـد نـ.دیم وزير تحصیلات عالی امـ.ارت ا.ا از پوهنتون بغلان دیدن نمود.

جناب وزیر صاحب با رهبري و استادان پوهنتون بغلان در دفتر این ریاست جلسه برگزار نمود که در این جلسه مسؤلین و استادان این نهاد علمی مشکلات و پیشنهادات خویش را با وزیر صاحب شریک ساختند که وزیر صاحب هم اطمینان از حل آن داد. در اخیر جلسه رئیس پوهنتون به نماینده گی از مسؤلین و استادان از توجه رهبری وزارت تحصیلات عالی به این پوهنتون تشکري نمود.

بعد از جلسه وزیر صاحب از جریان کار پروژه خشت کاری احاطه. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲ - ۱۳:۵۳
Background image

به روز چهارشنبه مورخ  ۱۴۰۲/۹/۲۸ محفلی به مناسبت آشناسازی محصلان جدیدالشمول پوهنحی زراعت با محیط آکادمیک، در تالار این پوهنحی برگزار گردید.

محفل با تلاوت قرآن کریم توسط یک تن از محصلان. . .

LatestShow all

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۵۹
Background image

جناب وزیر صاحب با رهبري و استادان پوهنتون بغلان در دفتر این ریاست جلسه برگزار نمود که در این جلسه مسؤلین و استادان این نهاد علمی مشکلات و پیشنهادات خویش را با وزیر صاحب شریک ساختند که. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲ - ۱۳:۵۳
Background image

محفل با تلاوت قرآن کریم توسط یک تن از محصلان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۶ - ۱۰:۱
Background image

پوهنمل گل الرحمن رحمانی به حیث معاون امور علمی و مولوی نورالله درویش به صفت رئيس پوهنځی شرعیات پوهنتون بغلان معرفی شدند.

به روز دوشنبه مؤرخ ۱۴۰۲/۷/۳ھ.ش که مصادف است با ۱۴۴۵/۳/۱۰ھ.ق رئيس قبلی پوهنتون بغلان پوهنمل گل الرحمن رحمانی به حیث معاون امور علمی و مولوی نورالله درویش به صفت رئيس پوهنځی شرعیات این. . .

اخبار گذشتهShow all

دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۱:۵۰

سفر هیت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی به پوهنتون بغلان

چهار شنبه مؤرخ ۲۳ /۵ /۱۴۴۵ھ.ق که مصادف است با ۱۴۰۲/۹/۱۵ ھ.ش اعضای ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی تحت رهبری محترم قاری سیدالرحمن منیب آمر نظارت و ارزیابی امور اکادمیک ریاست. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۵:۴۶

امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت بغلان

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی این ولایت به امضا رسید

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت. . .