حفر 1800 متر جوی برای حفاظت از دیوار فارم تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون بغلان

baghlan_admin
Sat, Aug 09 2025 2:04 PM
BU

به‌منظور حفاظت و جلوگیری از تخریب دیوار فارم تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون بغلان، پروژه حفر جوی (1800) متر مکعب با موفقیت به پایان رسید.

این اقدام به‌دلیل موقعیت زمین‌های آبی اطراف دیوار و بالا بودن سطح آب زیرزمینی انجام شد تا با کاهش سطح آب، از وارد شدن آسیب به دیوار جلوگیری گردد. فارم تحقیقاتی پوهنځی زراعت یکی از بخش‌های کلیدی علمی و تحقیقی پوهنتون بغلان است که سالانه میزبان پروژه‌های تحقیقاتی استادان و محصلان این پوهنځی می‌باشد.

محترم مجیب‌الرحمن قلندر، معاون مالی و اداری پوهنتون بغلان، این اقدام را گامی مؤثر در راستای حفاظت از دارایی‌های پوهنتون توصیف کرد و اظهار داشت:«حفاظت و نگهداری از تأسیسات و دارایی‌های پوهنتون وظیفه همه است. این اقدام به‌ظاهر کوچک، اما ضروری، نقش مهمی در جلوگیری از خسارات احتمالی و حفظ سرمایه‌های علمی و تحقیقاتی پوهنتون ایفا می‌کند» و همچنان محترم انجنیر ثناوالحق درویش انجنیر ساختمانی پوهنتون نیز تأکید کردند که حفر این جوی، سطح آب اطراف دیوار را کنترل کرده و خطر تخریب آن را به‌طور چشمگیری کاهش داده است.

 این اقدام نه‌تنها از نظر فنی، بلکه از لحاظ اقتصادی نیز حائز اهمیت بوده و از هزینه‌های سنگین بازسازی دوباره دیوار در آینده جلوگیری خواهد کرد.

 

مدیریت عمومی اطلاعات، نشرات و روابط عامه

Latest news

Mon, Nov 02 2020 3:46 PM
Background image

امضاء تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت بغلان

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی این ولایت به امضا رسید

تفاهم نامه همکاری های علمی میان ریاست دانشگاه بغلان و ریاست شهرسازی و اراضی ولایت. . .

Mon, Sep 28 2020 11:46 AM
Background image

معرفی رییس جدید دانشکده زراعت

امروز مورخ ۱۳۹۹/۷/۶ محترم معین الدین نعیمی عضو کادر علمی دانشکده زراعت این دانشگاه توسط محترم پوهنیار عبدالقدیر مهان رییس دانشگاه بغلان، دوکتور نجیب الله رحمتزی معاون علمی و اساتید این. . .

BACK TO NEWS