برگزاری همایش علمی ارایه یافته‌های مقالات تحقیقی نشر شده‌ی سال (۱۴۰۲) استادان پوهنتون بغلان در ژورنال‌های ملی و بین‌المللی.

baghlan_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۷ - ۱۴:۱۴
bu

کنفرانس علمی ارایه یافته‌های مقالات علمی - تحقیقی استادان پوهنتون بغلان با اشتراک والی ولایت بغلان، رؤسای ولایتی، مسئولین، متخصصان و کارشناسان ادارات امارتی و نهادهای خصوصی ولایت بغلان برای یک روز ( ۲۰ سنبله، ۱۴۰۳) برگزار گردید. در سخنان مقدماتی و آغازین مجلس، محترم مولوی عبدالرحمن ح-ق-ا-ن-ی والی ولایت بغلان و محترم مولوی صدیق الله خالد منصور رییس پوهنتون بغلان در مورد چیستی، اهمیت و جایگاه تحقیقات علمی از نظر دین مبین اسلام مطالب ارزشمندی را بیان نمودند و هم‌چنان پوهندوی امین الله فطرت معاون تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بغلان پیرامون ضرورت اجرای فعالیت‌های تحقیقی و نقش تحقیقات علمی در توسعه و انکشاف جامعه، پالیسی‌ها و برنامه‌های وزارت تحصیلات عالی در بخش‌ فعالیت‌های تحقیقی نهادهای اکادمیک صحبت نمود.

در این همایش علمی، علاوه‌ بر ارایه یافته‌های مقالات علمی - تحقیقی کاربردی از طرف استادان پوهنتون بغلان، پیشنهادات و راهکارهای سازنده و موثر نیز برای محققان و نهادهای سکتوری دولتی و موسسات خصوصی ارایه گردید و ‌به سوال‌های اشتراک کنندگان پاسخ داده شد. قابل ذکر است که مقاله‌های ارایه شده در این همایش علمی، در ژورنال‌های ملی پوهنتون بغلان و ژورنال‌های معتبر بین‌المللی در سال (۱۴۰۲) هجری شمسی نشر و به چاپ رسیده است. مقاله‌های ارایه شده در این همایش علمی، بخش‌های علوم انسانی، علوم زراعتی، اقتصاد، معادن و بخش‌های ریاضی و فزیک را احتوا می‌کرد.

این کنفرانس علمی، پس از ارزیابی توسط پوهنمل گل‌الرحمن رحمانی معاون امور علمی پوهنتون بغلان و‌ توزیع تحایف و تحسین نامه‌ها برای ارایه کنندگان مقاله‌ها، با دعائیه خیر اختتام یافت.

تاریخ ۸/ ۳/ ۱۴۴۶هق /////۲۱/ ۶/ ۱۴۰۲ ه.ش

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۷ - ۱۴:۵۸
Background image

سمینار تخنیک‌ها و روش‌های استفاده از Word 2021 در نوشتن کتاب و مقاله برگزار گردید!

مرکز انکشاف مسلکی (PDC)، معاونیت امور علمی پوهنتون بغلان، سمینار یک روزه‌ای را در مورد تخنیک‌ها و کاربردهای عملی برنامه Word 2021 برای استادان این نهاد علمی برگزار نمود. این سمینار با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۷ - ۱۴:۴۶
Background image

از ٩٢ تن داوطلبان‌ واجد شرایط بخاطر سه بست اداری پوهنتون بغلان امتحان رقابتی اخذ گردید.

به اساس پالیسی ا-ا-ا و وزارت تحصیلات عالی، به منظور سپردن کار به اهل کار، کمیته تشکیل شده توسط رهبری مقام محترم وزارت تحصیلات عالی از ٩٢ تن داوطلبان‌ واجد شرایط بخاطر سه بست اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۷ - ۱۴:۱۴
Background image

کنفرانس علمی ارایه یافته‌های مقالات علمی - تحقیقی استادان پوهنتون بغلان با اشتراک والی ولایت بغلان، رؤسای ولایتی، مسئولین، متخصصان و کارشناسان ادارات امارتی و نهادهای خصوصی ولایت بغلان. . .

BACK TO NEWS