معرفی رییس جدید دانشکده زراعت

baghlan_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۴۶
/

امروز مورخ ۱۳۹۹/۷/۶ محترم معین الدین نعیمی عضو کادر علمی دانشکده زراعت این دانشگاه توسط محترم پوهنیار عبدالقدیر مهان رییس دانشگاه بغلان، دوکتور نجیب الله رحمتزی معاون علمی و اساتید این دانشکده به صفت سرپرست دانشکده زراعت این دانشگاه معرفی گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۲ - ۸:۱۵

معرفی رییس جدید پوهنحی ادبیات وعلوم بشری پوهنتون بغلان

رییس جدید التقرر پوهنحی ادبیات و علوم بشری پوهنتون بغلان برای اساتید و کارمندان این پوهنحی معرفی شدند

به روز شنبه مورخ ۱۱ سرطان ۱۴۰۱ که برابر است با ۳ ذوالحجه ۱۴۴۳ محترم پوهنمل. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۲ - ۷:۵۹

معرفی معاون امور محصلان و رییس پوهنحی تعلیم و تربیه

معاون محصلان پوهنتون بغلان و رییس پوهنځی تعلیم و تربیه به کارمندان این پوهنتون معرفی شدند

به روز پنج شنبه مورخ ۹ سرطان ۱۴۰۱ که برابر است با ۱ ذوالحجه ۱۴۴۳ محترم پوهنیار حافظ محمد جاوید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۴ - ۱۰:۳۷
Background image

محترم پوهنیار گل‌الرحمن رحمانی رییس پوهنتون بغلان با نماینده بنیاد خیریه کتور در پوهنتون بغلان دیدار کرد

محترم پوهنیار گل‌الرحمن رحمانی رییس پوهنتون بغلان با نماینده بنیاد خیریه کتور در پوهنتون بغلان دیدار کرد.

محترم پوهنیار گل‌الرحمن رحمانی که با هیات همراه‌اش محترم پوهنمل دکتر نجیب‌الله. . .

BACK TO NEWS