د ۱۴۰۲کال د کانکور ازموینې خبرتیا

baghlan_admin
BU

د ۱۴۰۲ھ.ل کال د عمومي کانکور، دیني مدرسو د فارغانو، څوارلسم پاسانو او د علمای کرامو د عالیه او خامسه دورو د تثبیت آزموینې ټولو ګډونوالو ته خبر ورکول کیږي چې: د معلوماتو ثبت به یې سه شنبه او چهارشنبه (د چنګاښ د میاشتې۲۷ او ۲۸ مه) نېټه د بغلان پوهنتون نساجۍ کلوپ سیمه کې او آزموینه یې د پنجشنبې او جمعې په ورځو (د چنګاښ میاشتې په ۲۹ او ۳۰مه نیټه) د بغلان پوهنتون په حسین خیلو سیمه کې اخیستل کیږي

• د هغو ګډونوالو آزموینه چې د پنجشنبې په ورځ ده د بایومتریک معلومات سبا سه شنبه د سهار له ۶:۳۰ د مازدیګر تر ۴:۰۰ بجو ثبت کیږي

• د دیني مدرسو د فارغانو، څوارلسم پاسانو، علمای کرامو او د هغو ګډونوالو چې آزموینه یې د جمعې په ورځ ده د بایومتریک معلومات د چهارشنبې په ورځ ثبت کیږي.

• د راتګ په وخت په آزموینه کې د ګډون کارت او د پیژندپاڼې یا پاسپورت اصل له ځان سره لرل حتمي دي

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۱۲:۴۵

اطلاعیه

پوهنتون بغلان برای چاپ و نشر شماره (۳۴) مجله علمی - تحقیقی مقاله می‌پذیرد. محققان، استادان و متخصصان بخش‌های علوم اجتماعی و علوم طبیعی پوهنتون‌های امارتی و خصوصی می‌توانند با تهیه و . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۵:۳۳

اطلاعیه معاونیت امور محصلان

به اطلاع تمام محصلین گرامی پوهنتون بغلان رسانید می شود که معاونیت امور محصلان پوهنتون بغلان مطابق هدایت مقام محترم وزارت تحصیلات عالی و با هماهنگی ریاست محترم پوهنتون ها کورس های آموزشی . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۱:۱۳

فراخوان

پوهنتون بغلان برای چاپ و نشر شماره دوم مجله علمی - تحقیقی علوم انجنیری مقاله می‌پذیرد. محققان، استادان و متخصصان بخش‌های علوم انجنیری پوهنتون‌های امارتی و خصوصی می‌توانند با ارائه مقاله . . .

بازگشت به اطلاعیه ها