معرفی رییس جدید دانشکده زراعت

baghlan_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۷ - ۱۱:۴۶
/

امروز مورخ ۱۳۹۹/۷/۶ محترم معین الدین نعیمی عضو کادر علمی دانشکده زراعت این دانشگاه توسط محترم پوهنیار عبدالقدیر مهان رییس دانشگاه بغلان، دوکتور نجیب الله رحمتزی معاون علمی و اساتید این دانشکده به صفت سرپرست دانشکده زراعت این دانشگاه معرفی گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۵۹
Background image

محترم شـ.یخ مولـ.وی صاحب نـ.داء مـحـ.مـد نـ.دیم وزير تحصیلات عالی امـ.ارت ا.ا از پوهنتون بغلان دیدن نمود.

جناب وزیر صاحب با رهبري و استادان پوهنتون بغلان در دفتر این ریاست جلسه برگزار نمود که در این جلسه مسؤلین و استادان این نهاد علمی مشکلات و پیشنهادات خویش را با وزیر صاحب شریک ساختند که. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲ - ۱۳:۵۳
Background image

به روز چهارشنبه مورخ  ۱۴۰۲/۹/۲۸ محفلی به مناسبت آشناسازی محصلان جدیدالشمول پوهنحی زراعت با محیط آکادمیک، در تالار این پوهنحی برگزار گردید.

محفل با تلاوت قرآن کریم توسط یک تن از محصلان. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۱:۵۰

سفر هیت ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی به پوهنتون بغلان

چهار شنبه مؤرخ ۲۳ /۵ /۱۴۴۵ھ.ق که مصادف است با ۱۴۰۲/۹/۱۵ ھ.ش اعضای ریاست نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی تحت رهبری محترم قاری سیدالرحمن منیب آمر نظارت و ارزیابی امور اکادمیک ریاست. . .

BACK TO NEWS